Samlingssidan, designen

Vi jobbade vidare med samlingssidan med fokus på designen. Här nedan finns koden som vi byggde ihop.

Jag visade också några olika tjänster som är användbara;

  • Paletton.com som kan hjälp till att ta fram färgkombinationer som du kan använda när du skapar dina sidor. Vår färgkombination hittar du här: http://www.paletton.com/#uid=12y0u0k4Kru00++1mJF8gjtcW8c
  • https://coolors.co kan hjälpa dig att slumpa fram färgkombinationer som ger inspiration till en design.
  • Vi använde också två valideringsverktyg när vi skapade våra koder;
  • Slutligen så använde jag en tjänst på nätet som snyggar till min kod. Det blir lätt stökigt i koden när vi kopierar, klistrar in och flyttar många delar. Att hålla koll på koden hjälper dig väldigt mycket, särskilt när du jobbar med olika ramverk. Då är det extra viktigt att veta exakt på vilken nivå i koden någonting skall skrivas. htmlformatter.com är en bra tjänst för att göra koden snyggare och välstrukturerad.

Koden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.