EE16: TIS-banken med databas del 5

I den sista lektionen så gjorde vi klart vår applikation så att all kommunikation sker mot databasen och att vi nu helt har kopplat bort applikationen från filen. Vi skapade också en databas på Binero för att kunna koppla ihop denna databas med vår applikation så att allt fungerar på Bineros server och på din domän.

Koden

Här visas bara koden som ligger i den övre delen av filen, allt som rör html det har inte förändrats på  något sätt.

Länk till checklista

Innan det är dags att redovisa projektet så kika på checklistan så att du är klar med allt som skall vara genomfört innan redovisningen. När det är klart så se till att boka en tid för redovisning, boknings   listan hittar du i den högra menyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *