Bokningslista och kursernas avslutning

Även om det än så länge är bara är april så är det inte så långt kvar av terminen och kurserna. Det är dags att börja samla ihop det som är gjort, göra en sista ansats att nå det betyg du strävar efter och slutligen ladda för slutredovisningen som skall göras i alla kurser du läser hos mig.

Jag håller på att uppdatera kursolle så att det skall finnas en checklista för betygen E/D på alla kurser. Jag ha också skapat en bokningslista som du använder för att boka upp en redovisningstid. Om du inte redovisar det du har gjort så kommer du endast nå betyget F på kursen/kurserna. All info kring bokningen finner du i filen, se till att boka en tid som gör att du hinner klart med det som du vill visa men också så att du har tid att komplettera om det skulle behövas. Länken till bokningslistan finns också bland viktiga länkar i menyn till höger.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *